Ρισβάνης για Παναθηναϊκό - «Θα κλείσω τ' αυτιά μου στη Λεωφόρο» - iefimerida.gr

Ρισβάνης για Παναθηναϊκό - «Θα κλείσω τ' αυτιά μου στη Λεωφόρο»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα πρόσωπα των μεταγραφικών ημερών του καλοκαιριού υπήρξε αναμφίβολα ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, πήρε μεταγραφή από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό όμως το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό, είναι αυτό που τον φέρνει έντονα στο προσκήνιο κάθε συζήτησης.

Ο Ρισβάνης βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που έχουν ακολουθήσει την αποστολή των ερυθρόλευκων. Στο σημαντικότερο ερώτημα, για το πως θα αγωνιστεί στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, η απάντηση ήταν απλή και ξεκάθαρη. «Θα κλείσω τ' αυτιά μου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία: «Είναι πολύ ωραίες οι εντυπώσεις, είναι πολύ όμορφα εδώ. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, είναι διαφορετικό το επίπεδο, αλλά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του στόπερ: «Είναι λογικό σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να υπάρχει ανταγωνισμός. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ευελπιστώντας αρχικά να μείνω στο ρόστερ».

Για τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας του με τον κ. Χάσι: «Είναι ένας προπονητής που ξέρει τι ζητάει από τους παίκτες του. Θέλει η ομάδα να ξεκινάει το παιχνίδι της από πίσω και από εκεί να το οργανώνει. Νομίζω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά και εύχομαι να βγει το πλάνου προπονητή».

Για τον ρόλο που έχουν οι κεντρικοί αμυντικοί στη φιλοσοφία του Κοσοβάρου προπονητή: «Ουσιαστικά είναι ο πρώτος παίκτης που αρχίζει το παιχνίδι. Για μένα είναι κάτι διαφορετικό γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζα άλλο ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθώ και ακούω τις συμβουλές του και ελπίζω να πάνε όλα καλά στη συνέχεια».

Για το αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα έχω καταλάβει τι μέγεθος έχει, νιώθω έτοιμος και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στη Λεωφόρο: «Ρεβάνς δεν είναι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό. Εμένα με διώξανε από τον Παναθηναϊκό. Ήταν απόφαση της ομάδας να φύγω, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δούλεψα αυτά τα δύο χρόνια και όλα πήγαν καλά… Είναι ένα πολύ ωραίο ντέρμπι. Έχω παίξει το ανάποδο και τώρα θα παίξω και έτσι. Υγεία, όμως, να έχουμε και όλα θα γίνουν… Σίγουρα θα ακούσω διάφορα, τα άκουσα και με την ομάδα του Πανιωνίου. Θα κλείσω τα αυτιά μου και θα κάνω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Θα υπάρχουν αυτά και τώρα και στη συνέχεια».

Για το πως περιμένει την επιστροφή στη Λεωφόρο: «Σίγουρα θα ακούσω διάφορα τα άκουσα και με την ομάδα του Πανιωνίου. Θα κλείσω τα αφτιά μου και θα κάνω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Θα υπάρχουν αυτά και τώρα και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ