Τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που δείχνουν πάντα κομψά πάνω σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που δείχνουν πάντα κομψά πάνω σου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H εμφάνισή σου έχει σημαντική επίδραση και στην ψυχολογία σου.Ρούχα που φοράμε κάθε μέρα και δεν μας εμπνέουν, δεν μας κάνουν να νιώθουμε σιγουριά, μπορεί ακόμα και να μας κάνουν να νιώθουμε αντιπαραγωγικές και να μας στερούν πόντους αυτοπεποίθησης.

Το καθημερινό ντύσιμο –που θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση μέσα στη μέρα- δεν είναι απλή υπόθεση. Ο διαθέσιμος χρόνος στην αρχή κάθε ημέρας είναι ελάχιστος, το άγχος για να τα προλάβουμε όλα είναι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο αίσθημα και σαφώς μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές επιλογές που με τη σειρά τους φέρνουν στιλιστικά λάθη. Θέλουμε η εμφάνισή μας να εκπέμπει δυναμισμό και γοητεία. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό όταν δεν ξέρουμε τι μας ταιριάζει και τι αναδεικνύει το σωματότυπό μας; Μια ολόσωμη φόρμα –που πια θεωρείται ως το νέο φόρεμα- ένα blazer, μια pencil φούστα, δίνουν έξτρα πόντους κομψότητας.

Τα ρούχα της γκαρνταρόμπας που δείχνουν πάντα κομψά πάνω σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα μόδα εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ