Στρέλνιεκς: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω μαζί με Σπανούλη-Πρίντεζη» - iefimerida.gr

Στρέλνιεκς: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω μαζί με Σπανούλη-Πρίντεζη»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Γιάνις Στρέλνιεκς έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 21:00 και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του ΟΣΦΠ.

Μάλιστα, ο έμπειρος άσος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, λέγοντας:

Για την απόφασή του: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια υπέροχη ομάδα και μία από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη. Πάντα διεκδικούν το πρωτάθλημα και την Euroleague. Οπότε ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση».

Για το γεγονός πως θα παίξει με τους Σπανούλη και Πρίντεζη: «Για την ακρίβεια χθες το σκέφτηκα λίγο περισσότερο αυτό, επειδή 7 χρόνια πριν τους έβλεπα να παίζουν στην Euroleague και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παίξω μαζί τους. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θα δούμε πως θα πάει».

Για τα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ενάντια στον Ολυμπιακό πάντα ήταν δύσκολα. Θυμάμαι πως δεν τους άρεσε να παίζουν εναντίον μας (γέλια)».

Για το buzzer beater που πέτυχε πριν 2 χρόνια κόντρα στους Πειραιώτες: «Ο καθένας θέλει να το δει αυτό (γέλια), αλλά θα δούμε».

Θυμίζουμε πως ο Λετονός γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και την Πέμπτη (22/6) θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στρέλνιεκς Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ