Η αμήχανη στιγμή της Μέι με τον Κόρμπιν στην ομιλία της Ελισάβετ -Τι του ψιθύρισε [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή της Μέι με τον Κόρμπιν στην ομιλία της Ελισάβετ -Τι του ψιθύρισε [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Τερέζα Μέι βρέθηκε δίπλα στον Τζέρεμι Κόρμπιν κατά την έξοδό τους από την Βουλή των Λόρδων την Τετάρτη, η συνάντησή τους ήταν αν μη τι άλλο αμήχανη.

Η προσπάθεια της Βρετανίδας πρωθυπουργού να «σπάσει τον πάγο» και να μιλήσει στον αντίπαλό της δυστυχώς δεν μπόρεσε να ακουστεί στα μικρόφωνα.

Ωστόσο, η Τίνα Λάνιν, ειδική επαγγελματίας στο να διαβάζει τα χείλη, σύμφωνα με τον Independent μπόρεσε να αποκρυπτογραφήσει τη συνομιλία τους.

Κατά την έξοδό τους από τη Βουλή των Λόρδων μετά την ομιλία της Βασίλισσας Ελισάβετ, οι αρχηγοί των Εργατικών και των Συντηρητικών, μοιράστηκαν αρχικά μία εμφανώς διστακτική στιγμή.

Τότε η Μέι είπε στον Κόρμπιν «Μια χαρά πήγε. Ήταν και η Λόρα ή κάποιος άλλος εδώ να παρακολουθήσεί;» αναφερόμενη στη σύζυγο του Κόρμπιν, Λόρα Άλβεζ.

Ο ηγέτης των Εργατικών της απάντησε «Όχι, τα βρίσκει όλα αυτά...» κάνοντας μία γκριμάτσα.

Όλη αυτή η ιστορία έρχεται λίγες ώρες μετά τις αναφορές από πηγές των Συντηρητικών,που επικαλείται ο Independent, ότι ενδεχομένως αυτή να ήταν η πρώην και τελευταία φορά της Τερέζα Μέι ως Πρωθυπουργός, σε μία εποχή που μάχεται να αποκτήσει βουλευτική πλειοψηφία.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε νωρίτερα τον καθιερωμένο λόγο της Βουλή των Λόρδων κηρύσσονταςε με τον «Λόγο του Θρόνου» την επίσημη έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου. Τη συνόδευε ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος, καθώς ο σύζυγός της Πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ