Το δικαστήριο κήρυξε σε πτώχευση τον θρύλο του τένις Μπόρις Μπέκερ -Για δάνειο - iefimerida.gr

Το δικαστήριο κήρυξε σε πτώχευση τον θρύλο του τένις Μπόρις Μπέκερ -Για δάνειο

Φωτογραφία: AP/ Alastair Grant
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρετανικό δικαστήριο κήρυξε την πτώχευση του Μπόρις Μπέκερ, επειδή ο θρύλος του τένις δεν κατάφερε να αποπληρώσει δάνειο.

Ο δικηγόρος του Μπέκερ, ο οποίος έχει κατακτήσει 6 Γκραν Σλαμ, ζήτησε μία τελευταία ευκαιρία για να αποπληρωθεί το δάνειο που όφειλε από το 2015, με αίτημα να χορηγηθεί παράταση 28 ημερών, κάτι που απέρριψε το δικαστήριο.

Ο 49χρονος, που γεννήθηκε στη Γερμανία και ζει στο Λονδίνο, είχε γίνει ο νεότερος που κατακτά το Γουίμπλεντον, όταν ήταν 17 ετών και 7 μηνών. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και τηλεοπτικός σχολιαστής.

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις πως ο Μπέκερ θα καταφέρει να αποπληρώσει το χρέος του, που εκτιμάται ότι φτάνει τα 6,7 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Associated Press. Επίσης, σημείωσε ότι ο Μπέκερ δεν είναι έμπειρος σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και πρόσθεσε ότι η πτώχευση θα έχει αρνητικές συνέπειες στην εικόνα του. Ομως η δικαστής απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε σκεφτεί εδώ και καιρό ο 49χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόρις Μπέκερ Πτώχευση τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ