Νέα μεταγραφή για τον Παπαδόπουλο - Εναντι 10 εκατ. ευρώ στο Αμβούργο - iefimerida.gr

Νέα μεταγραφή για τον Παπαδόπουλο - Εναντι 10 εκατ. ευρώ στο Αμβούργο

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Αμβούργο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αφού η ομάδα του λιμανιού ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς στο δανεισμό του παίκτη, πληρώνοντας σε πρώτο χρόνο 6,5 εκατομμύρια ευρώ στην Λεβερκούζεν.

Μια ακόμη μεταγραφή για τον Παπαδόπουλο. Ο εξάμηνος δανεισμός του στο Αμβούργο ήταν άκρως επιτυχημένος και ο Γκίσντολ έδωσε εντολή για αγορά του παίκτη από την Λεβερκούζεν.

Το Αμβούργο πλήρωσε 6,5 εκατομμύρια ευρώ στην Λεβερκούζεν και θα καταβάλει ακόμα 3,5 εκατομμύρια αν ο Έλληνας αμυντικός καλύψει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Ο 25χρονος παίκτης, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρωτοπάτησε γερμανικό έδαφος σε ηλικία 18 ετών για λογαριασμό της Σάλκε.

Στη σεζόν που τελείωσε, ο Παπαδόπουλος σκόραρε δύο φορές, στην δραματική παραμονή που κατάφερε να εξασφαλίσει η ομάδα του. Μάλιστα το ένα από τα γκολ, το σημείωσε κόντρα στην πρώτη ομάδα, στην οποία τον είχε δώσει δανεικό η Λεβερκούζεν, την Λειψία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ