Ολυμπιακός: Επιλέγει παίκτες ο Χάσι – Ποιοι έχουν προβάδισμα - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Επιλέγει παίκτες ο Χάσι – Ποιοι έχουν προβάδισμα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το πρώτο στάδιο της βασικής του προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να ενσωματώνονται στην αποστολή και τον Μπέσνικ Χάσι να «πονοκεφαλιάζει» ως προς τις επιλογές αυτών που θα κοπούν.

Ξαφνικά μαζεύτηκαν πολλοί. Ο Ολυμπιακός αναχώρησε με λίγους ποδοσφαιριστές για το Ζέεφελντ όμως μετά την ενσωμάτων των διεθνών παικτών, ο Χάσι έχει όχι απλώς ένα γεμάτο οπλοστάσιο αλλά μια καλοδουλεμένη μηχανή με αρκετά γρανάζια.

Χωρίς μάλιστα να έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη οι βασικές μεταγραφικές κινήσεις, ενός σέντερ φορ, ενός εξτρέμ, ενός κεντρικού μέσου και ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Ντιομερσί Μποκανί κόπηκε στα ιατρικά αλλιώς θα βρίσκονταν ήδη στο Ζέεφελντ, αποτελώντας τον βασικό σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Για την ώρα το ρόλο αυτό έχει ο Βέργος, ο οποίος δεν αποκλείεται να μείνει στους ερυθρόλευκους ως τρίτος φορ πίσω από τον Καριμ Ανσαριφάρντ αλλά και τον παίκτη που θα αποκτηθεί.

Ωστόσο, ο Μπέσνικ Χάσι θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να πάρει αποφάσεις για τους παίκτες που θα θέλει να κρατήσει και οποίοι μαζί με αυτούς που θα έρθουν θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας. Ουσιαστικά αυτοί, θα βρεθούν και στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο, εκεί όπου ο Χάσι θα μοντάρει την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αυτοί πάντως που θα πρέπει να θεωρούνται «σίγουροι» μέχρι στιγμής είναι οι εξής: Καπίνο, Γιαννιώτης, Ρέτσος, Νικολάου, Σισέ, Κούτρης, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ρομαό, Μάριν, Μάρτινς, Σεμπά, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Ελιονούσι, Βέργος.

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως ο Χάσι, δεν θα δώσει ευκαιρία σε κάποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα του αποδείξει στην προετοιμασία ότι μπορεί να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ