Δείτε τον Πάνο Καμμένο να πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάνει κατάδυση [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάνει κατάδυση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Πάνος Καμμένος στα στρατιωτικά ελικόπτερα και το επιβεβαίωσε στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμοργό, στις αρχές Μαΐου.

Κάμερα κατέγραψε τον υπουργό Άμυνας -κατά την αναχώρησή του από το νησί- να επιβιβάζεται σε στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου UH-1H Huey και να μπαίνει στη θέση του συγκυβερνήτη (υπενθυμίζεται πως στα στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου UH-1H Huey οι θέσεις των χειριστών είναι: στα δεξιά ο κυβερνήτης και στα αριστερά ο συγκυβερνήτης).

Η εικόνα του Πάνου Καμμένου, όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida, να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης στο στρατιωτικό ελικόπτερο UH-1H Huey αφήνει αναπάντητα ερωτήματα, αφού εν ώρα πτήσης στις θέσεις των χειριστών μπορούν να βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο πιλότοι που έχουν αποφοιτήσει από την Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, είχε μεταβεί στην Αμοργό και είχε συνομιλίες με τοπικούς φορείς για τις ανάγκες και τα προβλήματα του νησιού. Αφού επισκέφτηκε το μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας, στη συνέχεια αποχώρησε από το νησί στις 6:00 το απόγευμα.

Το σήμα για πτήση με τα αρχικά του Πάνου Καμμένου

Όπως φαίνεται, ο κ. Καμμένος, ως λάτρης των πτήσεων με τα στρατιωτικά εναέρια μέσα, «δημιούργησε» και δικό του σήμα. Σε πρόσφατο ταξίδι του, στο σήμα της πτήσης, εκεί που θα έπρεπε να αναγράφεται το aircraft identification (αναγνώριση αεροσκάφους), αντί να έχει γραφτεί ο αριθμός -όπως προβλέπεται- έχουν γραφτεί τα αρχικά του Πάνου Καμμένου (Κ.P.) και ακριβώς από κάτω με στιλό έχουν προσθέσει τον αριθμό 636.

Το ορθό θα ήταν να έγραφε ES 636, δηλαδή Ελληνικός Στρατός 636. Αυτό φαίνεται και παρακάτω, στις πληροφορίες της πτήσης, που αναγράφεται ότι θα ταξιδεύουν επίσημοι (υπουργός και αρχηγός Άμυνας).

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάνει κατάδυση [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Εφτιαξε και δικό του σήμα για τις στολές

Ο υπουργός Άμυνας φαίνεται ότι δεν μπορεί να κρύψει το πάθος του για τις Ενοπλες Δυνάμεις, αφού έχει φτιάξει μέχρι και δικό του σήμα για να το τοποθετεί στις στρατιωτικές στολές. Η ονομασία του είναι «Μinister's personal pilot».

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάνει κατάδυση [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Και κατάδυση στο ναυάγιο «Βασίλισσα Ολγα»

Ο υπουργός Αμυνας όμως έκανε και κατάδυση στη Λέρο.

Την περασμένη Τετάρτη, όταν επισκέφθηκε το νησί, έκανε κατάδυση στο ναυάγιο του θρυλικού αντιτορπιλικού «Βασίλισσα Όλγα» που βρίσκεται στο Λακκί.

Μαζί με τον κ. Καμμένο, στο «Βασίλισσα Όλγα» καταδύθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάνει κατάδυση [βίντεο] | iefimerida.gr 2

«Με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και τον αρχηγό Στόλου, κάναμε μια κατάδυση στο «Βασίλισσα Όλγα». Αυτό το ιστορικό πλοίο μπορεί να αποτελέσει ένα υποβρύχιο μουσείο, μαζί με τα άλλα υποβρύχια μουσεία που υπάρχουν στη Λέρο και σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια να αναδείξουμε το νησί ως κέντρο καταδυτικού τουρισμού» είχε δηλώσει ο Πάνος Καμμένος.

Η κατάδυση του υπουργού Αμυνας στο ναυάγιο του «Βασίλισσα Όλγα» θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 11:30 στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη».

Δείτε τον Πάνο Καμμένο να πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάνει κατάδυση [βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ