Οι διατάσεις που μπορείς να κάνεις (και) στο γραφείο -Aπό μια Ελληνίδα πρωταθλήτρια - iefimerida.gr

Οι διατάσεις που μπορείς να κάνεις (και) στο γραφείο -Aπό μια Ελληνίδα πρωταθλήτρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα το έχετε νιώσει κι εσείς. Μετά από πολλές στην καρέκλα ενός γραφείου, με τα χέρια στο τραπέζι και τα μάτια την οθόνη του υπολογιστή, δοκιμάζετε να σηκωθείτε και νιώθετε σαν να σάς έχουν αποσυναρμολογήσει.

Συνήθως οφείλεται στην λανθασμένη στάση του σώματος στην οποία, καλώς ή κακώς, όλοι παραδινόμαστε μετά από μερικές ώρες στο γραφείο. Τι μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε καλύτερα και μάλιστα άμεσα;

Αυτή την εβδομάδα, η personal trainer, Ελευθερία Ζαπαντιώτη, σάς δείχνει διατάσεις που θα σας βοηθήσουν να αποσυμπιέσετε τις περιοχές του αυχένα και της πλάτης, να χαλαρώσετε και να προσφέρετε ανακούφιση στον ταλαιπωρημένο σας εαυτό.

Είτε όσο ακόμα βρίσκεστε στο χώρο εργασίας σας, είτε έχετε επιστρέψει στο σπίτι, μπορείτε να αφιερώσετε 30" με 45" στην καθεμία από τις παρακάτω πανεύκολες στάσεις κάνοντας τις διαδοχικά, τη μια μετά την άλλη. Θα δείτε ότι θα νιώσετε ένα βάρος να φεύγει από πάνω σας.

Δείτε τις ασκήσεις της Ελευθερίας Ζαπαντιώτη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ