Ηλίας Ζάρμπαλης: «Πάνε οι εποχές που έπαιρνα 220 ευρώ για κούρεμα και χτένισμα» - iefimerida.gr

Ηλίας Ζάρμπαλης: «Πάνε οι εποχές που έπαιρνα 220 ευρώ για κούρεμα και χτένισμα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Του έχουν δώσει τον τίτλο «Ο κομμωτής των σταρ». Ο Ηλίας Ζάρμπαλης δεν τον αποδέχεται, θεωρεί ότι είναι κομμωτής όλων των γυναικών.

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί την απαρχή μεγάλων αλλαγών. Την επιστροφή του από την Αμερική και το νέο του εγχείρημα. Ενα κομμωτήριο στο Χαλάνδρι, όπου οι τιμές του παρελθόντος έχουν γίνει delete.

«Τις εποχές της ευμάρειας έπαιρνα για κούρεμα και χτένισμα 220 ευρώ (και αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα τώρα). Το 2008 είχα 300 άτομα προσωπικό και ουσιαστικά εγώ μπορεί να έπαιρνα αυτή την τιμή, αλλά ο αμέσως επόμενος συνεργάτης μου έπαιρνε 70 ευρώ. Για εκείνη την εποχή ήταν νορμάλ. Ολοι οι συνεργάτες μου ήταν εκπαιδευμένοι από μένα. Χέρι με χέρι διαφέρει βέβαια, αλλά ήταν όλοι πολύ κοντά στο δικό μου στυλ. Τώρα όλοι οι πρώην συνεργάτες μου έχουν ανοίξει μαγαζιά και πάνε καλά. Πράγμα που κατέστρεψε εμένα (γέλια). Από κει και πέρα, όλα ήταν υπερβολικά εκείνη την εποχή. Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς, εμάς μας συντηρούσε η μεσαία τάξη. Αυτή που χαλάει τα λεφτά. Αυτοί που έχουν τα πολλά λεφτά, δεν έχουν ανάγκη να έρθουν στο κομμωτήριο, αν θέλουν κομμωτή αυτός πάει στο σπίτι τους».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Ηλία Ζάρμπαλη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ