Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, τι θα πει ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, τι θα πει ο Τσίπρας

Φωτογραφία: Sooc

Στην επικοινωνιακή διαχείριση της συμφωνίας επιμένει ο πρωθυπουργός και μετά τη συνάντηση που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς, σειρά παίρνει σήμερα η ενημέρωση του υπουργικού συμβουλίου.

«Είχαμε θετική εξέλιξη στη διαπραγμάτευση» αναμένεται να τονίσει στα μέλη της κυβέρνησης ο κ. Τσίπρας και να περιγράψει τους άξονες όσων συμφωνήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να κρούσει τον… κώδωνα και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Μετά τις ατέρμονες διαπραγματεύσεις, το μήνυμα που εκπέμπουν τα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια είναι ότι όλοι επιβάλλεται να ανεβάσουν στροφές.

«Τα μπάνια δεν είναι για τους υπουργούς»

Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα ότι: «Τα μπάνια είναι για τον κόσμο, όχι για τους υπουργούς», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι ένα δύσκολο καλοκαίρι είναι μπροστά.

Στροφή στην κοινωνία - ανάπτυξη στην «ατζέντα» Τσίπρα

Ασφαλείς πληροφορίες του iefimerdia θέλουν τον πρωθυπουργό να έχει μεταφέρει ήδη σε κλειστές συσκέψεις που έχουν πραγματοποιηθεί την επιθυμία του:

  • Να «τρέξει» το νομοθετικό έργο, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας . Εξ’ αυτού του λόγου, ο ίδιος θα βάλει επί τάπητος τις προτεραιότητες για το αμέσως επόμενο διάστημα με αιχμή «τη στροφή στην κοινωνά, στους πολλούς», ενώ υπενθυμίζεται πως ο ίδιος έχει επισκεφθεί τα υπουργεία Παιδείας, Ενέργειας, Εσωτερικών
  • Να εκπονήσει σχέδιο για τα επόμενα βήματα με στόχο την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για μια σειρά πρωτοβουλιών, των οποίων θέλει να ηγηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. 
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υπουργικό συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ