Πέθανε ο Prodigy των Mobb Deep - Κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Λας Βέγκας - iefimerida.gr

Πέθανε ο Prodigy των Mobb Deep - Κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Λας Βέγκας

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Prodigy, άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 42 ετών ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στο Λας Βέγκας.

Ο ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Άλμπερτ Τζόνσον, βρισκόταν στην περιοδεία "Art of Rap" με τους Ghostface Killah, Onylx, KRS-One, και Ice-T μεταξύ άλλων.

Ο καλλιτέχνης έπασχε από εκ γενετής προβλήματα υγείας ωστόσο δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο Prodigy έπασχε από δρεπανοκυτταρική αναιμία, μια κατάσταση κατά την οποία τα ερυθρά αιμοσφαίρια εκτρέπονται σε δρεπανοειδή μορφή και πεθαίνουν νωρίς, προκαλώντας έλλειψη υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε απόφραξη της ροής του αίματος.

«Με εξαιρετική θλίψη και δυσπιστία επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Αλμπερτ Τζόνσον, γνωστού σε εκατομμύρια οπαδούς, ως ράπερ Prodigy, του θρυλικού συγκροτήματος Mοbb Deep», δήλωσε ο υπεύθυνος εκδότης του στο XXL Magazine.

«Ο ράπερ πριν από λίγες μέρες ένιωσε ενοχλήσεις και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, όπου προκλήθηκαν επιπλοκές εξαιτίας κρίσης της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ακόμη καθοριστεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για το σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε.

O Prodigy ξεκίνησε την καριέρα του με τον Havoc, φτιάχνοντας τους Mobb Deep στη Νέα Υόρκη έχοντας απέναντι τους «αντιπάλους» Tupac και Biggie Smalls.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ prodigy Mobb Deep νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ