Σερσέ λα φαμ -Το αριστοκρατικό στέκι της Μητροπόλεως που θυμίζει καφενείο ασπρόμαυρης ταινίας - iefimerida.gr

Σερσέ λα φαμ -Το αριστοκρατικό στέκι της Μητροπόλεως που θυμίζει καφενείο ασπρόμαυρης ταινίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα εστιατόρια και τα μαγαζιά που υποστηρίζουν τη μοντέρνα αισθητική να γίνονται ολοένα και περισσότερα στην πόλη και να αποτελούν συχνά προτεραιότητα στη διασκέδαση μας, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνες οι φορές που θα θέλαμε να κάναμε μια στροφή στο καλό παρελθόν.

Να βρεθούμε για παράδειγμα σε ένα από εκείνα τα καφενεία της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και να πιούμε ελληνικό στη χόβολη, παρέα με λουκούμι ή γλυκό του κουταλιού.

Για όλους τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους λάτρεις της αστικής πάλαι ποτέ αθηναϊκής αίγλης,της κομψότητας μιας Ελλάδας του ’50 και του ’60, υπάρχει το Σερσέ λα Φαμ.

«Γεννήθηκε» όταν η γοητεία του κλασικού ενώθηκε με το δημιουργικό πάθος των ανθρώπων που θέλησαν να συνδέσουν έντεχνα τη μαγεία και τη σοφία του χθες με τη ζωντάνια και την ικμάδα του σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τις γεύσεις που σερβίρει και πού βρίσκεται το Σερσέ λα Φαμ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πόλη Σερσέ λα Φαμ έξοδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ