Βέμπερ: Ο Τσίπρας είναι το παρελθόν, ο Μητσοτάκης το μέλλον - iefimerida.gr

Βέμπερ: Ο Τσίπρας είναι το παρελθόν, ο Μητσοτάκης το μέλλον

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς είχε ο Κυριάκςο Μητσοτάκης με τον Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής του ΕΛΚ στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο κ.Βέμπερ αφού επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε πως για το ΕΛΚ το μέλλον της χώρας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση της ΝΔ. Συγκεκριμένα ανέφερε «το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα. Εξαιτίας των λαθών της πρώτης διακυβέρνησης (πρώτο εξάμηνο του 2015), υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα από την ευρωζώνη. Για το ΕΛΚ το μέλλον της χώρας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση της ΝΔ».

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η Ελλάδα έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία και ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες. Αυτές οι θυσίες με την υπάρχουσα κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα». Βούληση της ΝΔ, όπως είπε, «είναι να αγκαλιάσει μια μεγάλη μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών για να ξανακερδίσει η χώρα τη χαμένη της αξιοπιστία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ