Τιμητική διάκριση για τις τουριστικές επιχειρήσεις στις Κυκλάδες -Βραβείο για το Aeolis Tinos Suites - iefimerida.gr

Τιμητική διάκριση για τις τουριστικές επιχειρήσεις στις Κυκλάδες -Βραβείο για το Aeolis Tinos Suites

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η τελετή απονομής των Tourism Awards, που διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Την εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο Athenaeum InterContinental, τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος προσκεκλημένων, προερχόμενοι από το χώρο του Τουρισμού, της Οικονομίας και της Πολιτικής, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, στελέχη επιχειρήσεων, επενδυτές, αλλά και εκπρόσωποι του Τύπου.
Τα Tourism Awards 2017 επιβράβευσαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες, οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Την τιμητική τους είχαν και τουριστικές επιχειρήσεις των Κυκλάδων, μεταξύ των οποίων και το Aeolis Tinos Suites, που έλαβε το ασημένιο βραβείο Τουριστικής Ανάπτυξης στην ενότητα «Strategy & Innovation».

To Aeolis Tinos Suites είναι ένα εντυπωσιακό νεόδμητο συγκρότημα πλήρως εναρμονισμένο στο κυκλαδίτικο τοπίο της Τήνου, που διαθέτει 18 πολυτελείς σουίτες με περίοπτη θέα, διατηρητέους περιστερώνες, αναπαλαιωμένο οίκημα και δύο εκκλησάκια.
Η έκτασή του απλώνεται σε ένα κτήμα 30 στρεμμάτων, το οποίο ξεχωρίζει για το σημείο και την απαράμιλλη θέα του, καθώς και για τη βλάστησή του, που «ντύνει» τους εξωτερικούς χώρους με ελαιώνες, αμπελώνες κι ένα απέραντο χαλί από λεβάντες.

Το Aeolis Tinos Suites προσελκύει τουρισμό από όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας σημαντικά στην δημοφιλία του νησιού τα τελευταία χρόνια, αφού επιλέγεται ως χώρος φωτογράφησης για τις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιριών.
Φτιαγμένο από πέτρα, ξύλο και μάρμαρο, το εντυπωσιακό κατάλυμα δεσπόζει πάνω από τη θάλασσα σαν μια μικρογραφία της αισθητικής και της αρχιτεκτονικής των Κυκλάδων, και ιδιαίτερα του διαμαντιού τους, της αρχοντικής Τήνου.
Χτισμένο κοντά στη χώρα (στον παραδοσιακό οικισμό Τριαντάρο), αλλά σε υψίπεδο, το Aeolis Tinos Suites προσφέρεται ιδανικά για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες, καθώς και για φιλοξενία εορταστικών εκδηλώσεων.

Η Τήνος ξεχωρίζει στις Κυκλάδες ως ένα αρχοντικό νησί με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που διακρίνεται για τα καλοδουλεμένα μοτίβα αρχαϊκών και σύγχρονων συμβόλων που διακοσμούν σπίτια, εισόδους και οικήματα.
Πέρα όμως από αυτό, το νησί προσφέρει ποικιλία γεύσεων από τοπικές πρώτες ύλες, καθώς και επιλογές για διασκέδαση, ψυχαγωγία και άθληση μέσω δραστηριοτήτων, όπως είναι το surfing, η πεζοπορία, η αναρρίχηση, οι καταδύσεις, οι αγώνες δρόμου, η ιστιοπλοΐα και η ιππασία.

Aeolis Tinos Suites
Τριαντάρος, Τήνος, Κυκλάδες, Ελλάς

Σπύρος Στανίτσας, Resident Manager
Κ: +30 6972696067
T: +30 22830-29044
Η: http://aeolistinossuites.com/contact

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aeolis Τήνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ