Survivor: Διέσυρε ξανά τους «Μαχητές» ο Ντάνος - Ειρωνείες και κακίες από τους χαμένους [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Διέσυρε ξανά τους «Μαχητές» ο Ντάνος - Ειρωνείες και κακίες από τους χαμένους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επικαλέστηκαν την τύχη, τα προβλήματα τραυματισμών, τις κληρώσεις κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Οι δικαιολογίες των ηττημένων «Μαχητών» πρωταγωνίστησαν σε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor μετά τη νέα νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η ανατροπή των δεδομένων ήρθε τελικά νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί, οδήγησε την παραγωγή στην απόφαση να κάνει το παιχνίδι ατομικό.

Έτσι για πρώτη φορά, οι παίκτες αγωνίστηκαν όλοι με όλους και τα ζευγάρια προέκυπταν κατόπιν κλήρωσης. Η μοναδική που καθόταν στον πάγκο και παρακολουθούσε ήταν η Βαλαβάνη, με το έπαθλο να είναι μια βόλτα σε θαλάσσιο πάρκο της Δομηνικανής Δημοκρατίας, με μια έξτρα έκπληξη. Ο νικητής θα οδηγούσε μέχρι το αεροδρόμιο ένα SUV της Peugeot.

Το αγώνισμα μπορεί να μην φαινόταν δύσκολο αφού είχε σχετικά μικρό στίβο μάχης, ωστόσο απαιτούσε ταχύτητα μιας και ο στόχος ήταν θεωρητικά εύκολος οπότε όποιος έφτανε πρώτος αποκτούσε ένα τεράστιο προβάδισμα.

Οι κανονισμοί δεν άλλαξαν, απλά τροποποιήθηκαν. Κάθε παίκτης ξεκινούσε με πέντε ζωές και σε κάθε ήττα έχανε και από μία. Σάρα και Σπαλιάρας αποδείχθηκαν οι πιο αδύναμοι κρίκοι αν και η πρώτη κατάφερε να πετύχει μια νίκη απέναντι στον Βασάλο, η οποία τελικά έπαιξε και καθοριστικό ρόλο.

Στην τελικά τριάδα έμειναν Αγγελόπουλος, Αναγνωστόπουλος και Βασάλος όμως ο τελευταίος είχε έναν τραυματισμό, ο οποίος τελικά του στοίχισε κάποια μέτρα και τελικά την ήττα από τον Ντάνο.

Μισθοφόρος και Ντάνος, έχοντας από μια ζωή ο καθένας, έπαιξαν τον τελικό, με τον παίκτη των «Διασήμων» να παίρνει τελικά τη νίκη και να αναδεικνύεται νικητής στην πρώτη μέρα των ατομικών αγωνισμάτων.

Και κάπου άρχισαν οι... κόντρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στον νικητή το υπέροχο αυτοκίνητο αλλά και μια ακόμη έκπληξη. Σε αυτό το έπαθλο θα μπορούσε να πάρει μαζί του άλλους δύο παίκτες. Όποιους ήθελε αυτός.

Μετά από λίγα λεπτά σκέψης, ο Ντάνος επέλεξε την Ευρυδίκη και τη Σάρα. Κι αν για την πρώτη ήταν λογικό αφού είναι η συμπαίκτριά του εδώ και τέσσερις μήνες, για την Σάρα τόνισε πως σαν κοπέλα ίσως να μην είχε στο μέλλον τη δυνατότητα να κερδίσει κάποιο έπαθλο κόντρα στους άντρες του παιχνιδιού οπότε ήθελε να της χαρίσει αυτό το δώρο.

Ο ίδιος μάλιστα ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός και με τις δύο κοπέλες και οι τρεις τους έδειξαν να απολαμβάνουν το παιχνίδι με τα δελφίνια αλλά και το κολύμπι ανάμεσα σε 3.000 ψάρια σε έναν ειδικά σχεδιασμένο ύφαλο.

Ειρωνίες, κακίες και γκρίνια

Την ίδια ώρα, πίσω στην παραλία, οι «Μαχητές» έβγαζαν το ένα φαρμάκι μετά το άλλο. Με εξαίρεση τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος ίσως να περίμενε πως ο φίλος του θα τον επέλεγε.

Βασάλος, Μάριος και Αναγνωστόπουλος αφού πρώτα τα έβαλαν με την τύχη και τα μπαλάκια, στη συνέχεια κορόιδευαν τον Σπαλιάρα που ο φίλος του Ντάνος τον άφησε να σπάει καρύδες ενώ ειρωνεύτηκαν ακόμη και το περιστατικό με τον μικρό καρχαρία που είχε ο Ντάνος όταν ψάρευε.

Ο Κύπριος μάλιστα τα έβαλε και με την κλήρωση, που έφερνε αντιμέτωπους τους παίκτες.

Από την πλευρά του ο Αναγνωστόπουλος είχε παράπονο που δεν τον επέλεξε ο Ντάνος για να απολαύσουν μαζί το δώρο αφού έφτασαν μαζί στον τελικό. Ο ίδιος βέβαια που στις αρχές του παιχνιδιού είχε δικαιολογήσει την ψήφο του κατά του Αγγελόπουλου για αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών» λόγω του χαρακτήρα του Σκαθίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ