Νίκος Φίλης: Είμαι αντίθετος με κάποιες μορφές κυβερνητικής πολιτικής - iefimerida.gr

Νίκος Φίλης: Είμαι αντίθετος με κάποιες μορφές κυβερνητικής πολιτικής

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Aν έχει προβλήματα ο κόσμος, που έχει, να βγει στους δρόμους. Ο κόσμος που έχει προβλήματα πρέπει να τα διεκδικεί, να μην επαναπαύεται», σημειώνει σε παρέμβασή του ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1 υπογραμμίζει πως το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τον εκφράζει, ωστόσο τον βρίσκουν αντίθετο κάποιες μορφές κυβερνητικής πολιτικής.

«Δεν είμαι μια βεντέτα, είμαι μέλος μιας συλλογικότητας. Με εκφράζει το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είμαι αντίθετος με κάποιες μορφές της κυβερνητικής πολιτικής» σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Παράλληλα αναφερόμενος στη συμφωνία τονίζει ότι « τα πλεονάσματα 3,5% σημαίνουν σκληρή λιτότητα», ενώ σπεύδει να συμπληρώσει πως παρόλο που η χώρα είχε πλεόνασμα 4,2%, αυτό δεν δόθηκε στην κοινωνία.

«Η μόνη ξεκάθαρη λύση προϋποθέτει απομείωση του χρέους, ίσως δεν είχαμε αποτιμήσει σωστά τους συσχετισμούς δύναμης», υποστήριξε ο Νίκος Φίλης ενώ τέλος δεν παρέλειψε να παροτρύνει τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους. «Αν έχει προβλήματα ο κόσμος, που έχει, να βγει στους δρόμους. Ο κόσμος που έχει προβλήματα πρέπει να τα διεκδικεί, να μην επαναπαύεται», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Φίλης ΣΥΡΙΖΑ συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ