Ρόσμπεργκ: «H Formula 1 τελείωσε για μένα» - iefimerida.gr

Ρόσμπεργκ: «H Formula 1 τελείωσε για μένα»

Φωτογραφία: Rosberg/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νίκο Ρόσμπεργκ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Formula 1.

Το πρώην αφεντικό του Toto Wolff είπε αρχικά πως θεωρεί πως Γερμανός πήρε βιαστικά την απόφαση να αποσυρθεί, μετά πως πιστεύει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει για λογαριασμό της Ferrari.

Όμως, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο DPA, o Ρόσμπεργκ τόνισε πως δεν πέφτει στην παγίδα των ΜΜΕ: «Ξέρω ποια είναι η αληθινή γνώμη του Toto για μένα, άρα δεν με ενδιαφέρει τι γράφει μία βρετανική εφημερίδα. Την περασμένη Τρίτη, μαζέψαμε μαζί 600.000 ευρώ για τυφλά παιδιά».

Ο 31χρονος ρωτήθηκε σχετικά και από τη γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag, με την απάντησή του να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. «Όμως, το κεφάλαιο F1 έχει κλείσει για μένα. Είναι αστείο αλλά πλέον δεν με επηρεάζουν όσα γράφονται. Έχω κερδίσει τη μάχη μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορούμε με τον Lewis (Hamilton) να συζητάμε όσα ζήσαμε στις πίστες και να γελάμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Νίκο Ρόσμπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ