Πολύ κοντά στον Μπεργκ η Αλ Αΐν -Φήμες ότι έκλεισε το deal - iefimerida.gr

Πολύ κοντά στον Μπεργκ η Αλ Αΐν -Φήμες ότι έκλεισε το deal

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκφράζουν βεβαιότητα ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα είναι πολύ σύντομα παίκτης της Αλ Αΐναφού υποστηρίζουν ότι τα έχουν βρει με την πλευρά του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλ Αΐν έχει συμφωνήσει με την πλευρά του σέντερ φορ για 3ετές συμβόλαιο (2+1 ετών) με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ (καθαρά), τριπλάσια από αυτό που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν υπάρχει απόλυτη μυστικότητα για το ποσό που θα εισπράξει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η Αλ Αϊν δίνει πολύ λιγότερα χρήματα από την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί μόνο το 55% και όχι ολόκληρο το ποσό μετά από συμφωνία με τον Μπεργκ.

Πάντως εφόσον η αραβική ομάδα έχει αποφασίσει να καταβάλει τη ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, τότε ο Παναθηναϊκός δεν έχει λόγο στην υπόθεση.

Πάντως, ένα μυστηριώδες βίντεο ήρθε στην επιφάνεια από Άραβα. Σε αυτό παρουσιάζεται (πιθανότατα, γιατί το πλάνο είναι μακρινό και οι «πρωταγωνιστές» με πλάτη στην κάμερα) ο Μάρκους Μπεργκ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον μάνατζέρ του.

Ο άνθρωπος που το ανέβασε αναφέρει πως ο Σουηδός φορ βρίσκεται στα Εμιράτα και είναι έτοιμος να υπογράψει στην Αλ Αΐν.

اللاعب السويدي ماركوس بيرغ متواجد في مدينة العين والاعلان اليوم pic.twitter.com/VTRhIc99LR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μπέργκ αλ αιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ