Η Κάρι Φίσερ είχε κοκαΐνη, ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά στον οργανισμό της όταν πέθανε - iefimerida.gr

Η Κάρι Φίσερ είχε κοκαΐνη, ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά στον οργανισμό της όταν πέθανε

Φωτογραφία: AP/ Andy Kropa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρι Φίσερ είχε στον οργανισμό της κοκαΐνη, ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά, όταν πέθανε, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, αλλά δεν είναι δυνατόν να αποσαφηνιστεί αν αυτές οι ουσίες οδήγησαν στον θάνατό της.

Σύμφωνα με την έκθεση, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, είναι πιθανό η ηθοποιός να είχε πάρει κοκαΐνη τρεις ημέρες πριν από την πτήση της 23ης Δεκεμβρίου, κατά την οποία κατέρρευσε. Τέσσερις ημέρες αργότερα πέθανε στα 60 της χρόνια. Ακόμη, βρέθηκαν ίχνη ηρωίνης και έκστασι, αλλά ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει πότε η Φίσερ είχε κάνει χρήση αυτών των ναρκωτικών.

Τα ευρήματα αυτά προέκυψαν από τις τοξικολογικές αναλύσεις που έγιναν στα δείγματα που είχαν ληφθεί όταν η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο του Λος Αντζελες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η ηθοποιός, που έγινε γνωστή ως πριγκίπισσα Λέια από το «Star Wars», πέθανε από υπνική άπνοια και τον συνδυασμό άλλων παραγόντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρι φισερ κοκαίνη ηρωίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ