Πώς αντιμετωπίζουν στην ΕΕ τη ζέστη: «Βγάλτε κοστούμια και γραβάτες, φύγετε νωρίτερα», συμβουλεύουν το προσωπικό - iefimerida.gr

Πώς αντιμετωπίζουν στην ΕΕ τη ζέστη: «Βγάλτε κοστούμια και γραβάτες, φύγετε νωρίτερα», συμβουλεύουν το προσωπικό

Φωτογραφία: AP/ Virginia Mayo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις Βρυξέλλες δεν ανεβαίνει μόνο το πολιτικό θερμόμετρο, με την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το Brexit, αλλά και το κανονικό.

Ετσι, η ΕΕ συμβούλευσε το προσωπικό να κάθεται στα σκοτεινά και να «χαλαρώσει» λίγο τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, βγάζοντας κοστούμια και γραβάτες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ζέστη.

Στο email που εστάλη στο προσωπικό της ΕΕ, από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, σύμφωνα με το Politico, τους προτείνουν ακόμη και να φύγουν νωρίτερα από τη δουλειά. Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβαν αξιωματούχοι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών, αναφέρει μεταξύ άλλων:

- Φορέστε ελαφριά ρούχα, όχι κοστούμια και γραβάτες όπου είναι δυνατό
-Πίνετε τακτικά νερό
-Καλύτερα να μην πίνετε αλκοόλ, να τρώτε ελαφριά γεύματα
- Ανοίξτε πόρτες και παράθυρα στο γραφείο σας όσο έχει δροσιά. Οταν κάνει ζέστη, κλείστε παράθυρα και περσίδες. Μπορείτε να κλείσετε και τα φώτα

Ακόμη, σε περίπτωση που η θερμοκρασία στο γραφείο ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, τους ενημερώνουν ότι μπορούν να φύγουν νωρίτερα για το σπίτι τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΕ ζέστη Βρυξέλλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ