Η Αση Μπήλιου σ΄ένα προφητικό «RealtaLK» περί αστέρων... και ζωής με την Κατερίνα Λάσπα αποκλειστικά στο NovalifεHD [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αση Μπήλιου σ΄ένα προφητικό «RealtaLK» περί αστέρων... και ζωής με την Κατερίνα Λάσπα αποκλειστικά στο NovalifεHD [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 22.30 η Κατερίνα Λάσπα συναντά την πολυπράγμονα Άση Μπήλιου στην έκτη εκπομπή του «RealtaLK», αποκλειστικά στο NovalifεHD.

Σε μία εκπομπή «περί αστέρων...και ζωής» η δημοφιλέστατη αστρολόγος που ξεκίνησε από τη Γαλλική Φιλολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών και αναδείχθηκε σε «μετρ» της αστρολογίας, κάνει πολύ ενδιαφέρουσες προβλέψεις, αλλά και χρήσιμες επισημάνσεις για το 2ο εξάμηνο του 2017.

Επίσης μιλά με αυθορμητισμό, χιούμορ και ειλικρίνεια αλλά και συχνά με έντονη συγκίνηση για την πολυκύμαντη περιπέτεια της ζωής της, την περίοδο που ήταν πανκ, τη λατρεία για τους θετούς γονείς της, τον άνθρωπο της καρδιάς της, τους τηλεοπτικούς αστέρες, τους σύγχρονους πολιτικούς και το μέλλον της Ελλάδας.

Η Αση Μπήλιου σ΄ένα προφητικό «RealtaLK» περί αστέρων... και ζωής με την Κατερίνα Λάσπα αποκλειστικά στο NovalifεHD [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η εκπομπή «RealtaLK», η οποία προβάλλεται αποκλειστικά στο NovalifεHD κάθε Παρασκευή στις 22.30, φιλοξενεί σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένες γυναίκες, επιτυχημένες, αμφιλεγόμενες, εκκεντρικές, πολυδιάστατες, μαχητικές, γοητευτικές, πεισματάρες, πρωτοπόρες και πάνω απ όλα πραγματικά ενδιαφέρουσες.

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ