Η απόδειξη των 37.000 ευρώ που έκανε έξαλλο τον Μέσι - 41 μπουκάλια σαμπάνιας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η απόδειξη των 37.000 ευρώ που έκανε έξαλλο τον Μέσι - 41 μπουκάλια σαμπάνιας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Λιονέλ Μέσι όμως ένα περιστατικό ήρθε να ταράξει τις ήρεμες μέρες του.

Μαζί με την σύζυγό του αλλά και τις οικογένειες των Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγας, ο Μέσι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ίμπιζα όπου δεν έχει σταματήσει να διασκεδάζει και να απολαμβάνει τον ήλιο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μια φωτογραφία με την απόδειξη από μια νυχτερινή τους διασκέδαση, ήρθε να ταράξει τον άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η απόδειξη των 37.000 ευρώ που έκανε έξαλλο τον Μέσι - 41 μπουκάλια σαμπάνιας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

H απόδειξη με το ποσό των 37.330 ευρώ στην οποία συμπεριλαμβάνονταν 41 μπουκάλια σαμπάνιας και 27 πίτσες, έκανε έξαλλο τον Αργεντινό, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε πως το θέμα είχε πάρει διαστάσεις στα social media, έσπευσε να διαψεύσει μέσω του επίσημου λογαριασμού του.

«Να ένας τρόπος να γράφεις αηδίες. Πως το επινόησαν. Το πιο περίεργο είναι πως ο κόσμος τα πιστεύει», ανέφερε ο Μέσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι απόδειξη σαμπάνιες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ