Η Ελενα Ριζοπούλου έχασε τη δουλειά της στην Ελλάδα και έγινε αρχισυντάκτρια του Euronews στη Γαλλία - iefimerida.gr

Η Ελενα Ριζοπούλου έχασε τη δουλειά της στην Ελλάδα και έγινε αρχισυντάκτρια του Euronews στη Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ναι, έχασα τη δουλειά μου στην Ελλάδα, την έχασα όταν η οικονομική κρίση είχε αρχίσει να θριαμβεύει και ο δημοσιογραφικός κλάδος χτυπήθηκε αμέσως μετά τον διαφημιστικό.

(Οι λόγοι που την έχασα φυσικά δεν είχαν να κάνουν μόνο με την κρίση αλλά και με την κακοδιαχείριση ετών από ανθρώπους που κυριαρχούσαν για χρόνια στα μίντια ποντάροντας στις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).

Δεν είχα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά, είχα την τύχη να εργάζομαι πάντα. Με τις δυσκολίες και τα σκαμπανεβάσματα αλλά πάντοτε είχα κάτι να κάνω. Αυτή τη φορά ένιωθα χαμένη. Δεν μπορούσα να σκεφτώ εναλλακτικές, δεν μπορούσα να σκεφτώ διεξόδους. Ήμουν απλά θυμωμένη. Για πολλούς λόγους. Ένα θυμό που δεν μπορούσα και ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω αν μου το ζητήσετε. Ένα θυμό που ξέρω ότι τον νιώθουν πολλοί στη χώρα μου.

Διαβάστε πώς περιγράφει τη ζωή στη Γαλλία η δημοσιογράφος Ελενα Ριζοπούλου, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ