Ενθουσιαμένη η Κορομηλά με τον Ντάνο: Απόλαυσα ένα απλό παιδί, αγωνιστή με ψυχή - iefimerida.gr

Ενθουσιαμένη η Κορομηλά με τον Ντάνο: Απόλαυσα ένα απλό παιδί, αγωνιστή με ψυχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρούλα Κορομηλά αφού παρακολούθησε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και την επική εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου, στην συνέχεια τον αποθέωσε στο twitter.

Μετα τη σαρωτική νίκη του Ντάνου που αγωνίστηκε 15 φορές εναντίον όλων των μαχητών η Ρούλα Κορομηλά έγραψε: «Χρόνια κ Ζαμάνια είχα να δω, να απολαύσω και να χειροκροτήσω ένα απλό παιδί, αγωνιστή με ψυχή, δύναμη και πείσμα να αγωνίζεται, να παλεύει …Μπράβο!»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιλογή της παραγωγής που τον... άφησε να παίζει μόνος του.
«Μ’ αυτά τα τερτίπια που σκάρωσε η παραγωγή, τελευταία, μας δικαίωσε και επιβεβαίωσε ότι ένας ήταν και είναι ο καλύτερος. Αγγελόπουλος με 1000» έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ μετά τη νίκη που σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνέχισε:

Μ αυτα τα τερτίπια που σκάρωσε η παραγωγή,τελευταία,μας δικαίωσε κ επιβεβςιωςε οτι ένας ήταν κ ειναι ο καλύτερος .Αγγελοπουλος με 1000.

Χρόνια κ Ζαμανια είχα να δω,ν απολαύσω κ να χειροκροτήσω ενα απλό παιδί,αγωνιστή με ψυχή ,δυναμη κ πειςμα ν αγωνίζεται ,να παλεύει ...Μπράβο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρούλα Κορομηλά ντανος Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ