Τι συμβαίνει στο σώμα μας ακριβώς μια στιγμή μετά το θάνατό μας;- Γιατρός απαντά - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει στο σώμα μας ακριβώς μια στιγμή μετά το θάνατό μας;- Γιατρός απαντά

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θάνατος δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί δυσερμήνευτο γεγονός τόσο για τον άνρθωπο, όσο και για την επιστήμη, ικανό να εγείρει θυελλώδεις συζητήσεις και να δειχτεί τις πιο απίθανες ερμηνείες. Aπό τις πιο πεζές μέχρι τις πιο μεταφυσικές. Το τι συμβαίνει, όμως, πραγματικά συνεχίζει να παραμένει ένα μυστήριο μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, ο νοσοκομειακός και πανπιστημιακός γιατρός B.J. Miller, ο οποίος έχει έρθει και ο ίδιος αντιμέτωπος με το θάνατο, έχει να δώσει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Δουλεύοντας στη μονάδα για ασθενείς που βρίσκονται σε τελικό στάδιο. έρχεται καθημερινά σε επαφή με το φαινόμενο του θανάτου. Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή της Όπρα, Super Soul Sunday, έδωσε τη δική του εκδοχή σχετικά με το τι συμβαίνει τις στιγμές που ακολουθούν μετά το θάνατο.

Διάβασε τι έχει δει να συμβαίνει μετά το θάνατο ενός ανθρώπου στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάνατος μεταθανάτια ζωή νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ