Κομψά και μικροσκοπικά -10 τατουάζ που κοσμούν τα δάχτυλα κάθε γυναίκας - iefimerida.gr

Κομψά και μικροσκοπικά -10 τατουάζ που κοσμούν τα δάχτυλα κάθε γυναίκας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν βαρεθήκατε τα ακριβά κοσμήματα στα χέρια σας και τους πειραματισμούς με τα χρώματα και τα σχέδια στο μανικιούρ, τότε υπάρχει μια ιδιαίτερα δημοφιλής και κομψή εναλλακτική, αυτήν των τατουάζ.

Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε εκείνα που καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματος, αλλά στα λιλιπούτεια και διακριτικά, που κοσμούν τα δάχτυλα των χεριών σας και γίνονται το απόλυτο αξεσουάρ σας, το οποίο θα «κουβαλάτε» πάντοτε μαζί σας.

Με χρώμα ή χωρίς, παιχνιδιάρικα αλλά και σοφιστικέ, μα πάντοτε πρωτότυπα, τα finger tattoos δίνουν ιδιαίτερο στιλ, ενώ έχουν παράλληλα πολύ προσωπικό χαρακτήρα, κάνοντας την κίνηση των χεριών σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Μικρά έργα τέχνης, χωρίς κανένα στοιχείο υπερβολής, αποτυπώνονται επάνω σας και συνδέονται με τις αναμνήσεις σας, τις σκέψεις σας, ακόμα και την κοσμοθεωρία σας.

Δείτε δέκα όμορφα σχέδια και εμπνευστείτε από αυτά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τατουάζ finger tattoos
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ