6 τρόποι να «εκμεταλλευτείς» την Κυριακή ώστε να νιώθεις καλύτερα μέσα στην εβδομάδα - iefimerida.gr

6 τρόποι να «εκμεταλλευτείς» την Κυριακή ώστε να νιώθεις καλύτερα μέσα στην εβδομάδα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ωραίο να σηκώνεσαι τη Δευτέρα και να νιώθεις έτοιμος να αδράξεις την εβδομάδα. Πρωινό ξύπνημα, λίγη γυμναστική για τόνωση, το φαγητό να περιμένει έτοιμο στο τάπερ για να μπει σε τσάντες και σχολικά σακίδια, χρόνος για ένα καλό πρωινό, αλλά και για styling μαλλιών και μετά από όλα αυτά, να φτάνετε στην ώρα σας και στη δουλειά.

Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτός ο άνθρωπος με την τέλεια οργανωμένη ζωή. Εσείς οι λίγοι που ζείτε σαν να πρωταγωνιστείτε σε διαφήμιση α. παρακαλούμε να ανεβείτε να παραλάβετε το βραβείο σας και β. Πώς το κάνετε;
Οι περισσότεροι ερχόμαστε παλεύουμε με το snooze του ξυπνητηριού για να δούμε ποιος θα επικρατήσει, σηκωνόμαστε τεμπέλικα με τη νύστα στα βλέφαρα να μαρτυρά το ξενύχτι της προηγούμενης νύχτας για να δούμε «άλλο ένα τελευταίο επεισόδιο» σειράς, κουτουλάμε σε δοκάρια και καθρέφτες, προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι που να μοιάζει με τοστ και πίνουμε την πρώτη γουλιά καφέ της ημέρας στο δρόμο ή μέσα στο αυτοκίνητο ακούγοντας τα «κεφάτα» ραδιοφωνικά πρωινάδικα. Τι μας επιφυλάσσει αυτό; Σίγουρα όχι μια παραγωγική εβδομάδα ή έστω μια εβδομάδα για την οποία, φτάνοντας στο τέλος της, θα είμαστε περήφανοι, γεμάτοι και όχι «κάτι κουρασμένα παλικάρια».
Πώς μπορείτε να το αλλάξετε αυτό; Βάζοντας τις βάσεις από την Κυριακή. Να ποιες είναι αυτές.

Διάβασε πώς μπορείς να οργανώσεις την εβδομάδα σου από την Κυριακή στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ Κυριακή άγχος δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ