Κάντε το σπίτι σας να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης -5 κόλπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάντε το σπίτι σας να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης -5 κόλπα [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram @decoshemagazine
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι θέλουμε να έχουμε ένα σπίτι που να θυμίζει έστω και λίγο αυτό που παρουσιάζουν τα περιοδικά διακόσμησης.

Να είναι στιλάτα, καθόλου φορτωμένα, γεμάτα κομψότητα και ιδιαίτερα κομμάτια. Χώροι που θα καθρεφτίζουν τον ένοικό τους και θα κάνουν τους φιλοξενούμενους να νιώθουν άνετα.

Ο καθένας θέλει να έχει ένα σπίτι που να προσφέρει ζεστασιά, που να μπορεί να φιλοξενήσει ένα πάρτι, ένα σπίτι που θα εντυπωσιάζει.

Αν θέλετε ο χώρος σας να θυμίζει όσα βλέπετε στα περιοδικά, διακοσμητές έχουν τον τρόπο και μοιράζονται τα μυστικά τους.

Αξιοποιήστε το φυσικό φως

Χρησιμοποιήστε το φυσικό φως προς όφελός σας, καθώς οι λάμπες και ο εσωτερικός φωτισμός δημιουργούν σκιές. Ανοίξτε όλες τις περσίδες, τις κουρτίνες και αφήστε το φως να «λούσει» τους χώρους σας. Τα φωτεινά δωμάτια είναι πάντα πιο φιλόξενα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deco'she World (@decoshemagazine) στις Μάι 18, 2017, 8:47πμ PDT

«Ζωή» στα τραπέζια

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά στην διακόσμηση του τραπεζιού, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον. Μπορείτε να βάλετε τις αγαπημένες σας καραμέλες σε ένα βάζο ή να βάλετε λουλούδια ταιριαστά με τα χρώματα του δωματίου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Mouette (@la_mouette40) στις Ιούν 16, 2017, 8:01πμ PDT

Κάτι πράσινο

Το πράσινο είναι ένα χρώμα που χαρίζει κομψότητα μέσα σε έναν χώρο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επενδύσετε σε ένα μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου. Πραγματικά, ο χώρος θα αλλάξει εντελώς επίπεδο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deco'she World (@decoshemagazine) στις Ιούν 13, 2017, 12:32πμ PDT

Επιμελώς ατημέλητο

Δεν χρειάζεται όλα τα αντικείμενα να είναι στο τέλειο σημείο και ολόισια. Ενας χώρος οφείλει να δείχνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να μην μοιάζει αποστειρωμένος. Μπορείτε να αφήσετε ένα βιβλίο ανοικτό, μια πετσέτα ξεδιπλωμένη ή μερικά φρούτα στο τραπέζι της κουζίνας. Ενας τέτοιος χώρος προσφέρει ζεστασιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deco'she World (@decoshemagazine) στις Ιούν 9, 2017, 11:07πμ PDT

Σχήματα και χρώματα

Για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον σε έναν χώρο παίξτε με τα σχήματα και τα χρώματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βάζα σε διαφορετικά μεγέθη, να βάλετε αντικείμενα σε διάφορα χρώματα, να αγαπήσετε τις διαφορετικές υφές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη In and Out Decor (@inandoutdecor) στις Ιούν 15, 2017, 5:00πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση σπίτι περιοδικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ