Ανανέωσε ο Μάντζαρης με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2020 - iefimerida.gr

Ανανέωσε ο Μάντζαρης με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2020

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ολυμπιακό συνεχίζει και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το 2020 όπως συνέβη και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Μετά από συνάντηση περίπου 3 ωρών των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Μάντζαρη, επετεύχθη συμφωνία και έτσι ο παίκτης θα βρίσκεται στον ΟΣΦΠ και για τα επόμενα 3 χρόνια.

O 27χρονος γκαρντ αποτελούσε βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, αλλά στη συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους πείστηκε να συνεχίσει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αυτό είναι το τρίτο «ερυθρόλευκο» συμβόλαιο που υπογράφει ο Μάντζαρης, μετά το αρχικό, αλλά κι εκείνο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2014.

Για πάντα με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος... και ο Βαγγέλης Μάντζαρης για τα επόμενα τρια χρόνια! #OlympiacosBC #Mantzaris2020 pic.twitter.com/B6lkyNOjSH

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μαντζαρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ