Αυτά είναι τα φορτηγά που περίμεναν στις ακτές των Σφακίων για να παραλάβουν τα λαθραία τσιγάρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα φορτηγά που περίμεναν στις ακτές των Σφακίων για να παραλάβουν τα λαθραία τσιγάρα [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: flashnews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας απεικονίζονται τέσσερα φορτηγά που περίμεναν σε περιοχή των Σφακίων για να παραλάβουν φορτίο φορτηγού πλοίου με σημαία Τανζανίας, που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανόν μεταφέρει λαθραία τσιγάρα.

Το φορτηγό πλοίο εντοπίστηκε έπειτα από ευρεία επιχείρηση του λιμενικού σώματος στον όρμο των Σφακίων και σε αυτό επέβαιναν 6 άτομα πλήρωμα, Ουκρανοί υπήκοοι.

Αυτά είναι τα φορτηγά που περίμεναν στις ακτές των Σφακίων για να παραλάβουν τα λαθραία τσιγάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτά είναι τα φορτηγά που περίμεναν στις ακτές των Σφακίων για να παραλάβουν τα λαθραία τσιγάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το Μαυροβούνιο με προορισμό τη Λιβύη και φέρεται ότι παρακολουθείτο εδώ και ημέρες από τις Αρχές του λιμενικού σώματος.

Στον όρμο των Σφακίων ήταν έτοιμο να ξεφορτώσει το φορτίο με τα τσιγάρα σε 4 φορτηγά οχήματα που φαίνονται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Flashnews.gr, οι οδηγοί των οποίων κατάφεραν να διαφύγουν αφήνοντας ακόμη και τα κλειδιά των φορτηγών.

Πρόκειται για δύο νταλίκες με πινακίδες Βουλγαρίας και δύο νταλίκες με πινακίδες Ελλάδας, ενώ από τις καμπίνες των οδηγών ελήφθησαν αποτυπώματα και δείγματα DNA.

Το πλοίο οδηγείται συνοδεία σκάφους ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου αναμένεται να καταπλεύσει περίπου στις 8 το βράδυ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ