Βούρκωσε η Παρθένα Χοροζίδου με την ερμηνεία της στο YFSF- Προσπαθούσε να την ηρεμήσει η Μπεκατώρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Βούρκωσε η Παρθένα Χοροζίδου με την ερμηνεία της στο YFSF- Προσπαθούσε να την ηρεμήσει η Μπεκατώρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφανώς συγκινημένη ήταν η Παρθένα Χοροζίδου στο 8ο live του Your Face Sounds Familiam, μιας και είχε αναλάβει έναν πολύ δύσκολο ρόλο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έπρεπε να ενσαρκώσει τον Πόντιο τραγουδιστή τον Χρύσανθο, τραγουδώντας το «αηδόνι του Πόντου».

Όπως εξήγησε η παίχτρια του Your Face Sounds Familiar, η ίδια ήταν αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη και λόγω της καταγωγής, αλλά και του ότι έφερνε συχνά στον νου της τον παππού της.

«Είχα έναν παππού χορευταρά, τον ήξεραν όλη στην περιοχή, με στεναχωρούν αμέσως» έλεγε η Παρθένα Χοροζίδου στο βίντεο χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση της.
Τελειώνοντας την ερμηνεία της η ηθοποιός κατέρρευσε στην αγκαλιά της Μαρίας Μπεκατώρου από τη συναισθηματική φόρτιση, ενώ ήταν βουρκωμένη καθ΄όλη την διάρκεια της κριτικής.

«Θέλω να πω ότι είμαστε σπουδαίος λαός και πολύ δυνατός και να μην κ@@ώνουμε πουθενά, είμαστε πολύ δυνατοί» είπε, μεταφέροντας τη συγκίνηση της σε κοινό και επιτροπή, για την ψυχή που έβαλε σε αυτό».

Καλά λόγια άκουσε και από τους κριτές, με τον Νίκο Μουτσινά να της λέει πως το τραγούδι ήρθε και κούμπωσε πάνω στην ψυχή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ YFSF Ηθοποιός ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ