Αρης: Στη ΓΑΔΑ ο Λάσκαρης -Αφέθηκε ελεύθερος - iefimerida.gr

Αρης: Στη ΓΑΔΑ ο Λάσκαρης -Αφέθηκε ελεύθερος

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσήχθη, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος ο Νίκος Λάσκαρης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ εξαιτίας διεθνούς εντάλματος σύλληψης (έπειτα από μήνυση που του έχει καταθέσει πρώην Λετονός συνεργάτης του σε διακίνηση χρυσού).

Εκεί ωστόσο αποφασίστηκε ότι δεν μπορεί να γίνει ενεργοποίηση του εντάλματος και κατά συνέπεια ο Λάσκαρης μπόρεσε να αποχωρήσει.

Μένει να φανεί αν θα εξακολουθήσει να διώκεται για τη συγκεκριμένη υπόθεση και φυσικά το αν αυτή θα έχει συνέπειες και στην παρουσία του στην ΚΑΕ Άρης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης φέρεται να οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ εξαιτίας της δικαστικής διένεξης που είχε με Λετονό πρώην συνεργάτη του σχετικά με την αγοραπωλησία χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και της μήνυσης που του έχει καταθέσει εκείνος για υπεξαίρεση 100 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι εξαιτίας της συγκεκριμένης υπόθεσης (και των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν κατατεθεί εναντίον του Λάσκαρη) είχε γίνει και συντηρητική κατάσχεση μετοχών της ΚΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης λασκαρης ΓΑΔΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ