Η συγκλονιστική ιστορία του Ασιάτη στον φλεγόμενο πύργο, που κούναγε ένα σεντόνι στο παράθυρο για να τον σώσουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Η συγκλονιστική ιστορία του Ασιάτη στον φλεγόμενο πύργο, που κούναγε ένα σεντόνι στο παράθυρο για να τον σώσουν [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φωτογραφίες του Ασιάτη στο παράθυρο του φλεγόμενου πύργου Grenfell που προσπαθούσε απεγνωσμένα να κάνει σινιάλο με ένα λευκό πανί, έκαναν το γύρο του κόσμου.

Οπως έγινε γνωστό σήμερα, ο Ασιάτης εν τέλει σώθηκε, καταφέρνοντας να βγει από τον φλεγόμενο πύργο 11 ώρες μετά τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Ο 70χρονος άνδρας που ζούσε για περισσότερα από 30 χρόνια στον πύργο που κάηκε ολοσχερώς, είναι μερικώς τυφλός και γι΄αυτό σκέφτηκε να εκπέμψει SOS με το λευκό πανί.

Η συγκλονιστική ιστορία του Ασιάτη στον φλεγόμενο πύργο, που κούναγε ένα σεντόνι στο παράθυρο για να τον σώσουν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: AP

Οι διασώστες έβγαλαν ζωντανό τον 70χρονο από το διαμέρισμά του τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ενημερώθηκαν οι συγγενείς του ότι είναι σώος και αβλαβής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο φωτιά πύργος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ