«Απομόνωση» για επτά παίκτες στον Παναθηναϊκό - Δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη - iefimerida.gr

«Απομόνωση» για επτά παίκτες στον Παναθηναϊκό - Δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φουλ δουλειά περιμένει τον Νίκο Λυμπερόπουλο τις επόμενες μέρες αφού πέρα από τις μεταγραφές στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βρει λύση και για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Ο λόγος για τους Νούνο Ρέις, Λαουτάρο Ρινάλντι, Ολιβιέ Μπουμάλ, Διαμαντή Χουχούμη, Γενς Βέμερ, Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Ράσμους Τελάντερ.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες αρνήθηκαν να δεχθούν τη λύση της συνεργασίας τους με τον τρόπο που επιθυμούσε ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να «απομονωθούν» και να προπονούνται πλέον μόνοι τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προχώρησε σε ένα ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, και πλέον απομένει η απόφαση των παικτών για το αν θα βρουν άλλο σύλλογο να συνεχίσουν την καριέρα τους ή αν θα καθίσουν πάνω στο συμβόλαιό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Μαρίνος Ουζουνίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ