Γιατί οι γυναίκες «τρέχουν μακριά» όταν νιώθουν ότι κάποιος τις θέλει πολύ - iefimerida.gr

Γιατί οι γυναίκες «τρέχουν μακριά» όταν νιώθουν ότι κάποιος τις θέλει πολύ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν γυναίκες που «λιώνουν» όταν κάποιος εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για εκείνες. Υπάρχουν όμως και αυτές που θέλουν να φύγουν τρέχοντας.

Συνήθως (ή απλώς έτσι όπως μας έχει διδάξει ο κινηματογράφος) οι πρώτες εβδομάδες μιας σχέσης είναι συναρπαστικές. Τα πρώτα ραντεβού είναι λόγος να είστε χαρούμενη όλη μέρα στη δουλειά, το άγχος του πως θα δώσετε καλές πρώτες εντυπώσεις γίνεται μια πρόκληση ενώ το να ανακαλύπτετε έναν καινούριο άνθρωπο ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν άγνωστος και απρόσιτος (οι τέλειες συνθήκες για να τον εξιδανικεύσετε στο μυαλό σας) κάνει τους παλμούς σας να αυξάνονται κατακόρυφα.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Μέχρι που εκείνος αρχίζει να σας δείχνει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον και όλη αυτή η μαγεία που νιώθατε μέχρι εκείνη τη στιγμή αρχίζει και χάνεται.

Οι λόγοι που μπορεί να σας κάνουν να χάνετε το ενδιαφέρον σας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ