Έρχεται εβδομάδα με πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Έρχεται εβδομάδα με πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Έρχεται εβδομάδα με πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο ψυχρή εβδομάδα του χειμώνα, με θερμοκρασίες υπό το μηδέν, ισχυρό παγετό, χιόνια και θυελλώδεις άνεμους ξεκινά, με τους μετεωρολόγους να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Από τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση με ισχυρό παγετό, κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά ενώ περαιτέρω επιδείνωση αναμένεται την Τρίτη και την Τετάρτη με έντονες χιονοπτώσεις στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη, ανέμους έντασης πέντε έως επτά στα δυτικά και τοπικά οκτώ μποφόρ στα νότια και έξι με οκτώ μποφόρ στα ανατολικά.

Οι κατά τόπους Νομαρχίες έχουν θέσει σε συναγερμό προσωπικό και μηχανήματα για να μπορούν να επεμβαίνουν όταν οι δρόμοι παρουσιάζουν προβλήματα εξαιτίας του χιονιά ενώ κλειστούς θερμαινόμενους χώρους, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι και προσβάσιμοι επί 24ωρου βάσεως, ώστε άμεσα να προωθούνται για προσωρινή φιλοξενία άστεγα άτομα, ανοίγουν οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ