Μαξίμου σε ΝΔ: Θράσος από αυτούς που εγκλώβισαν τον λαό σε βαθιά χαράδρα - iefimerida.gr

Μαξίμου σε ΝΔ: Θράσος από αυτούς που εγκλώβισαν τον λαό σε βαθιά χαράδρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία και στον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει η κυβέρνηση, λέγοντας ότι «δυστυχώς ο κ. Κικίλιας και η ΝΔ, για άλλη μία φορά, δείχνουν να μην κατανοούν τι ακριβώς συμβαίνει».

Όπως υπογραμμίζουν από το Μαξίμου: Μέχρι πρότινος η ΝΔ ισχυριζόταν πως το χρέος είναι βιώσιμο χωρίς μέτρα ελάφρυνσης, παρά το γεγονός ότι μετά το PSI της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, με το οποίο καταστράφηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία για να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, το χρέος από το 120% εκτινάχθηκε στο 180% του ΑΕΠ!

Και σχολιάζουν, ότι: «αντί λοιπόν να ζητήσουν μία συγγνώμη από τον ελληνικό λαό όλοι αυτοί που τον εγκλώβισαν σε βαθιά χαράδρα και μετέτρεψαν τη χώρα σε αποικία χρέους, έχουν τώρα και το θράσος από πάνω να μιλούν για αυτοεγκλωβισμό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαξίμουμ ΝΔ Βασίλης Κικίλιας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ