Γιατί η φωτογραφία με την κοιλιά αυτής της γυναίκας μετά την καισαρική κάνει τον γύρο του διαδικτύου - iefimerida.gr

Γιατί η φωτογραφία με την κοιλιά αυτής της γυναίκας μετά την καισαρική κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Instagram/MelWatts
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ,γενικά, οι γυναίκες δυσκολεύονται να αγαπήσουν το σώμα τους έτσι όπως είναι, φανταστείτε πόσο μπορεί να ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για μια γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει.

Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλές γυναίκες, είτε διάσημες, είτε fitness bloggers, είτε γυμνάστριες να εμφανίζονται στεγνές, με σχεδόν επίπεδη κοιλιά, μόλις λίγες ημέρες μετά την έξοδό τους από το μαιευτήριο. Αυτή είναι μια εικόνα που, όσο εντυωπωσιακή και να μοιαζει, προκαλεί μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τις νέες μητέρες που μόλις έχουν γεννήσει και προσπαθούν να αποδεχτούν τη μορφή που έχει πάρει το σώμα τους.

Και μετά, ευτυχώς, υπάρχουν και γυναίκες όπως η αυστραλιανή μπλόγκερ, Mel Watts, η οποία ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία που δείχνει την κοιλιά σε δύο φάσεις: Έτσι όπως ήταν όταν διένυε την 30η εβδομάδα της κύησης και έτσι όπως έμοιαζε 4 ημέρες αφού είχε γεννήσει με καισαρική.
Στόχος της; Να στείλει ένα πολύ ηχηρό body positive μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, λεχώνες και μη, για τη σημασία του να δέχονται και να αγαπούν το σώμα τους με τις ατέλειες και τα σημάδια του. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο είναι το μόνο που έχουμε και θα έχουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας.

Δες την φωτογραφία της λεχώνας με την κοιλιά της πριν και μετά την καισαρική στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εγκυμοσύνη καισαρική σώμα βάρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ