Ξενάγηση Παυλόπουλου στα Γενικά Αρχεία του Κράτους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξενάγηση Παυλόπουλου στα Γενικά Αρχεία του Κράτους [εικόνες]

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα τα Γενικά Αρχεία του Κράτους στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους του Αρχείου και επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, τα τμήματα συντήρησης, ταξινόμησης και αρχειοθέτησης, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και κομμάτια από σπάνιο αρχειακό υλικό, όπως η Χάρτα του Ρήγα, αλλά και ένα Φιρμάνι και μια Απανταχούσα, γραμμένη σε Καραμανλική Διάλεκτο από την Μονή των Ιβήρων.

Ξενάγηση Παυλόπουλου στα Γενικά Αρχεία του Κράτους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγείται από την Διευθύντρια ΓΑΚ Μαριέττα Μινώτου στους χώρους του αναγνωστηρίου, των εργαστηρίων και των αρχείων

Ξενάγηση Παυλόπουλου στα Γενικά Αρχεία του Κράτους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παράλληλα, ο ΠτΔ συνομίλησε και με εργαζόμενους στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, οι οποίοι των ενημέρωσαν για τα προβλήματά τους, που αφορούν κυρίως την έλλειψη προσωπικού, αλλά και για τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ