Πώς μπορείς να χωρέσεις στο τζιν που δεν σου κάνει πια, χωρίς δίαιτα - iefimerida.gr

Πώς μπορείς να χωρέσεις στο τζιν που δεν σου κάνει πια, χωρίς δίαιτα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα κι αν τελευταία αυξήθηκε το βάρος σας, αυτός δεν είναι λόγος να μην φοράτε το αγαπημένο σας τζιν. Υπάρχουν 3 τρόποι να ξαναχωρέσετε μέσα σε αυτό χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσετε.

Βρίσκεται εκεί, στα άδυτα της ντουλάπας σας, μήνες ή χρόνια τώρα σε διπλωμένη ή κρεμασμένη θέση και κάθε φορά που πέφτετε πάνω του σάς υπενθυμίζει την αμείλικτη πραγματικότητα: Ότι δεν σας κάνει όπως σας έκανε γιατί πλέον σας στενεύει (στην καλύτερη ή ότι δεν χωράτε πια μέσα σε αυτό (στη χειρότερη).

Συνήθως το κρατάτε εις ανάμνηση των όμορφων στιγμών που σας χάρισε όταν βρισκόσασταν μέσα σε αυτό ή και με σκοπό να σας ξαναμπαίνει κάποια μέρα (οκ ή απλώς επειδή δώσατε ένα σκασμό χρήματα για να το αγοράσετε και τα λυπάστε). Σε κάθε περίπτωση, αυτό το τζιν δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην ίδια θέση. Ήρθε η ώρα να ξαναδεί το φως της μέρας. Όχι δεν χρειάζεται να «μικρύνετε» εσείς, αλλά να «φαρδύνει» αυτό. Πως;

Διάβασε τα 3 κόλπα για να «ανοίξεις» το τζιν σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΝΟ ΤΖΙΝ σώμα βάρος κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ