Νέα καταγγελία για τον ρασοφόρο του ΟΑΣΘ: Μου είχε δώσει «ραβασάκι» να πάμε για καφέ - iefimerida.gr

Νέα καταγγελία για τον ρασοφόρο του ΟΑΣΘ: Μου είχε δώσει «ραβασάκι» να πάμε για καφέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι άλλες κοπέλες φαίνεται να είχε πλησιάσει στο παρελθόν ο ρασοφόρος που αυνανίστηκε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ μετά από καταγγελία 18χρονης φοιτήτριας. Μετά την φωτογραφία της 18χρονη που προκάλεσε σάλο, στο φως έρχονται κι άλλες καταγγελίες από τις οποίες φαίνεται πως ο άντρας πλησίαζε νεαρές διαθέσεις.

Μια 20χρονη φοιτήτρια της Θεσσαλονίκης, μαρτυρεί στο seleo την στιγμή που ο ρασοφόρος την πλησίασε, έγραψε τον αριθμό του σε εισιτήριο και της το έδωσε. Το περιστατικό συνέβη στο παρελθόν, πριν την πρόσφατη καταγγελία της 18χρονης.

Όπως ανέφερε η 20χρονη, ήταν νωρίς το μεσημέρι και επέβαιναν σε λεωφορείο της γραμμής 21, προς τον Εύοσμο. H φοιτήτρια και ο ρασοφόρος, στέκονταν όρθιοι στο λεωφορείο αντικριστά και μέσα υπήρχε αρκετός κόσμος. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω ο ρασοφόρος.

Νέα καταγγελία για τον ρασοφόρο του ΟΑΣΘ: Μου είχε δώσει «ραβασάκι» να πάμε για καφέ | iefimerida.gr 0

«Όταν είδα την φωτογραφία που ανέβασε η κοπέλα, αμέσως τον θυμήθηκα» αναφέρει η 20χρονη στο Seleo και συνεχίζει περιγράφoντας: «Είχε μια καλοσύνη στο βλέμμα, ήταν ήρεμος. Δε σου πήγαινε ο νους. Με κοιτούσε στην διάρκεια της διαδρομής και κάποια στιγμή με πλησίασε. Με ρώτησε τι σπουδάζω και πριν κατέβει, έγραψε πίσω από το εισιτήριο του, το τηλέφωνο του και το όνομα του. Δίνοντας μου το εισιτήριο, μου είπε να κανονίσουμε καφεδάκι. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο. Μου φάνηκε περίεργο».

Στο εισιτήριο, μάλιστα, ο ρασοφόρος, είχε υπογράψει ως «μοναχός Νικόδημος».

Νέα καταγγελία για τον ρασοφόρο του ΟΑΣΘ: Μου είχε δώσει «ραβασάκι» να πάμε για καφέ | iefimerida.gr 1

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρασοφόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ