Survivor: Η πονηρή στρατηγική των Μαχητών για την ασυλία - Ανατροπή προαναγγέλλει ο Τανιμανίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Η πονηρή στρατηγική των Μαχητών για την ασυλία - Ανατροπή προαναγγέλλει ο Τανιμανίδης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Survivor μπαίνει στα τελευταία του μονοπάτια και πλέον κάθε παιχνίδι κρύβει και μια στρατηγική, ειδικά από τη στιγμή που στις δύο ομάδες υπάρχει αριθμητική ανισορροπία.

Αυτό παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο. Οι Διάσημοι προέρχονταν από νίκη και ένα ωραίο έπαθλο, την ώρα που στους Μαχητές υπήρχε ενδιαφέρον από νωρίς για τον αγώνα της ασυλίας.

Αυτό φάνηκε και από την επιλογή των παικτών που έκαναν. Αφησαν εκτός τον Βασάλο και τον Αναγνωστόπουλο, παίζοντας στο έπαθλο επικοινωνίας με τον Σπαλιάρα και τον Μάριο. Η συμμετοχή του πρώτου δικαιολογείται από τις αγωνιστικές του επιδόσεις συνολικά, αν και χθες ήταν σχετικά καλός, ενώ αυτή του Μάριου δικαιολογείται από το ντεφορμάρισμα των τελευταίων ημερών αφού χάνει πλέον ακόμη και από τον Χρανιώτη.

Μάλιστα οι Μαχητές δικαιολογούσαν σε πολλά διαστήματα του αγώνα αυτή την επιλογή τους και παρά το γεγονός ότι κατάφεραν να προηγηθούν στις νίκες, τελικά ηττήθηκαν με σκορ 10-8.

Σε κακή μέρα βρισκόταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στις βολές αλά λούνα παρκ ήταν αρκετά άστοχος.

Αποκάλυψη ήταν ο Χρανιώτης, ο οποίος ήταν αυτός που ξεκίνησε και την αντεπίθεσή του. Η ευστοχία του μάλιστα εκνεύρισε την ομάδα των Μαχητών.

Δεν έλειψε και μια στιγμή με αρκετό γέλιο. Ο Σπαλιάρας δεν είχε αντιληφθεί σε μια κούρσα πως ο Χρανιώτης είχε ήδη σκοράρει μια φορά, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει νομίζοντας πως κέρδισε, όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Οι Διάσημοι φώναξαν το όνομά του, ο Σπαλιάρας εκνευρίστηκε, αλλά στη συνέχεια του υπενθύμισαν πως είναι ο άνθρωπος με το περισσότερο χιούμορ στο νησί και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στην κρίσιμη τελευταία κούρσα, πάντως, ο Αγγελόπουλος εκμεταλλεύτηκε το άγχος και το λάθος του Μάριου, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Βιντεοκλήση και τα κοπλιμέντα του Ντάνου στη μητέρα του

Οι τρεις παίκτες της ομάδας των Διασήμων μεταφέρθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και αφού απόλαυσαν κάποια γαλακτομικά προϊόντα, έκαναν βιντεοκλήση με τους δικούς τους ανθρώπους.

Χαλαρός ο Χρανιώτης, με κοπλιμέντα προς τη μητέρα του ο Ντάνος, με κλάματα η Βαλαβάνη...

Αποχώρηση με ανατροπή

Και μετά το χθεσινό κάπως χλιαρό επεισόδιο, έρχεται το σημερινό που περιλαμβάνει ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μάλιστα, κάνει λόγο στο συμβούλιο του νησιού για ανατροπή, την οποία όμως κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor μαχητές διάσημοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ