Πάνος Μουζουράκης: Οταν πρωτογνώρισα τη Μαρία προσπάθησε να μου πλασάρει τη φίλη της [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάνος Μουζουράκης: Οταν πρωτογνώρισα τη Μαρία προσπάθησε να μου πλασάρει τη φίλη της [βίντεο]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πρώτο ραντεβού με την Μαρία Σολωμού, μίλησε ο Πάνος Μουζουράκης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της γνωριμίας τους.

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τη Μάρια, την έβλεπα και μου έπεφτε το σαγόνι. Ήξερα ότι ήταν σε σχέση και είχε παιδί. Την έβλεπα από μακριά και τη θαύμαζα σαν κάτι που εγώ δεν μπορώ να έχω» λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Τετ-α-Τετ στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ.

«Πήρα το θάρρος να την προσκαλέσω να έρθει να δει την πρεμιέρα του Rent και ήρθε με μια φίλη της. Βγήκαμε μετά για ένα ποτάκι και προσπάθησε να μου πλασάρει τη φίλη της, να μου κάνει προξενιό, η οποία ήταν πάρα πολύ όμορφη αλλά εγώ ήθελα τη Μαρία. Νομίζω το κατάλαβε και έτσι ήρθαμε πιο κοντά» εξομολογείται ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αποκαλύπτει με το γνωστό αυτοσαρκαστικό του χιούμορ ότι «Η πρώτη εντύπωση της Μαρίας για μένα ήταν “πω πω τι ωραίο παιδί, τι κούκλος, τι ματάρες” και η αμέσως επόμενη αντίδραση, όταν άνοιξα το στόμα μου, ήταν “κρίμααα”».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ Σολωμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ