Κατάστημα KITON ανοίγει στο NAMMOS στη Μύκονο - iefimerida.gr

Κατάστημα KITON ανοίγει στο NAMMOS στη Μύκονο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα άνετο διώροφο κτίσμα, λιτό και εντυπωσιακό, ανοίγει ένα κατάστημα αποκλειστικά KITON (ανδρικά και γυναικεία), στο μεγάλο εμπορικό κέντρο που δημιουργήθηκε στο NAMMOS στη Μύκονο.

Επειτα από 25 χρόνια εκπροσώπησης της κορυφαίας ναπολιτάνικης εταιρείας χειροποίητων ενδυμάτων KITON και άλλων αξιόλογων οίκων, το Mah Jong έχει αποκομίσει μία σπουδαία εμπειρία στο prêt-à-porter, αλλά κυρίως στο sur mesure υψηλού επιπέδου.

Αυτή την εμπειρία θα εκμεταλλευθούν φέτος, ανοίγοντας το κατάστημα αποκλειστικά KITON, στο NAMMOS. Την εσωτερική αρχιτεκτονική επιμελήθηκε το γνωστό Stage Design Office. Οι ολόλευκοι τοίχοι «πατούν» σε ένα εκτυφλωτικά γενναιόδωρο κόκκινο δάπεδο και κάποιες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα εκφράζουν απόλυτα το πνεύμα της KITON.

Το καλοκαίρι θα διοργανωθούν τρία trunk shows, με πρώτο αυτό του Ιουνίου (16,17,18 και 19/6/2017) και είναι εντυπωσιακό το ενδιαφέρον που έχει ήδη προκληθεί.

Το προσωπικό του καταστήματος KITON έχει επιλεγεί με κριτήριο την ευγένεια, την προσήλωση στο υψηλού επιπέδου service και την εμπειρία από εργασία σε καλά καταστήματα του εξωτερικού, με στόχο να ανταποκριθεί άψογα στις απαιτήσεις του διεθνούς κοινού που επιλέγει KITON.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kiton nammos Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ