Το βραδινό ρόφημα καρύδας που φτιάχνεται πανεύκολα και σε ξεφουσκώνει - iefimerida.gr

Το βραδινό ρόφημα καρύδας που φτιάχνεται πανεύκολα και σε ξεφουσκώνει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το ρόφημα ινδικής προέλευσης πίνεται ιδανικά το βράδυ και υπόσχεται να μας λυτρώσει από τη δυσάρεστη αίσθηση που προκαλεί το φούσκωμα.

Λίγο το άγχος, λίγο οι αλλαγές στη θερμοκρασία, λίγο οι ανθυγιεινές επιλογές στη διατροφή μας και η ελάχιστη κατανάλωση λαχανικών, ο οργανισμός αντιδρά. Και κάπως έτσι το βράδυ καταλήγουμε με ένα πρησμένο στομάχι που διαμαρτύρεται και δεν βοηθάει καθόλου στο να χαλαρώσουμε.

Αυτό το ρόφημα είναι ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις αφού, χάρη στα ενεργά του συστατικά και τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, σάς βοηθά να ξεφουσκώσετε, να χαλαρώσετε και να έχετε έναν πολύ πιο ποιοτικό ύπνο. Για την ακρίβεια, η καλύτερη ώρα για να το πιείτε είναι μια ώρα πριν πέσετε για ύπνο. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε στο σπίτι σήμερα κιόλας αφού η παρασκευή του είναι πανεύκολη και τα υλικά που χρειάζεστε μπορεί να τα έχετε δει.

Δείτε πώς να φτιάξετε το ευεργετικό ρόφημα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ