Στοκχόλμη: Κλεμμένο φορτηγάκι έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα - iefimerida.gr

Στοκχόλμη: Κλεμμένο φορτηγάκι έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα σοβαρό επεισόδιο συνέβη το πρωί της Τρίτης στη Στοκχόλμη όταν ένα φορτηγάκι το οποίο ήταν κλεμμένο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος έπειτα από αυτή την εξέλιξη εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα όπως προκύπτει το φορτηγάκι κατέληξε πάνω σε ταξί αφού πρώτα χτύπησε σε διάφορα αυτοκίνητα, ενώ ο οδηγός του ταξί έχει τραυματιστεί από τη σύγκρουση.

Αμεσα στο σημείο κλήθηκε και μετέβη ομάδα πυροτεχνουργών προκειμένου να διερευνήσει εξονυχιστικά το περιεχόμενο του οχήματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του δήλωσε ότι το σταθμεύσει το βράδυ της Δευτέρας σε πάρκινγκ στη νότια Στοκχόλμη ενώ το πρωί της Τρίτης διαπίστωσε ότι δεν βρισκόταν στο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουηδία Στοκχόλμη όχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ