Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη λύνει την απορία για τον γάμο με τη Χριστίνα Μπόμπα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη λύνει την απορία για τον γάμο με τη Χριστίνα Μπόμπα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντόρος έγινε πριν μερικές ημέρες ξανά με το θέμα «γάμος Τανιμανίδη-Μπόμπα».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου αποκάλυψε ότι ο γάμος του παρουσιαστή με την αγαπημένη του δεν θα αργήσει. Αντιθέτως θα γίνει πολύ σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε από τον Αγιο Δομίνικο και δεν θα ξαναπάει, μετά και το μικροατύχημα που είχε.

Ωστόσο, ο πατέρας του παρουσιαστή φαίνεται να μην γνωρίζει το παραμικρό...

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε:«Αν μάθετε κάτι παραπάνω πάρτε μας να ραφτούμε. Δεν έχω συζητήσει κάτι με τον Σάκη και την κοπέλα. Ξέρω ότι είναι πολύ καλά μαζί, αλλά για γάμο δεν ξέρω. Τι να σας πω μπορεί να πάρει την κοπέλα και να παντρευτούν μόνοι τους κάπου. Εμείς θέλουμε να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά. Η κοπέλα είναι εξαιρετική με εξαιρετικούς γονείς. Με τον Σάκη όταν μιλάμε, μιλάμε για την υγεία του και τις δουλειές του εδώ» ανέφερε συγκεκριμένα ο Στέφανος Τανιμανίδης στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ