Τραγανά τσιπς στο φούρνο μικροκυμάτων με απειροελάχιστες θερμίδες - iefimerida.gr

Τραγανά τσιπς στο φούρνο μικροκυμάτων με απειροελάχιστες θερμίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες μικρών αφού μπορείς να τα προσφέρεις σε πάρτι ή την ώρα που βλέπουν ταινία ή να τα βάλεις στο τραπέζι των μεγάλων, όταν απολαμβάνεις με την παρέα σου μια παγωμένη και δροσιστική μπύρα.

Η αγορά διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από πατατάκια ή αλλιώς τσιπς πατάτας, που ικανοποιούν όλες τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ παράλληλα είναι πολύ οικονομικά.

Ωστόσο, παρά τη νοστιμιά τους, τα συσκευασμένα πατατάκια δεν παύουν να αποτελούν θερμιδικές βόμβες και να βλάπτουν τον οργανισμό εξαιτίας της περιεκτικότητας τους σε νάτριο, λίπος, ζάχαρη και άλλες ουσίες εκ των οποίων και συντηρητικά.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια συνταγή που θα σε βοηθήσει να τα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι και να είναι το ίδιο γευστικά, μα πάνω από όλα υγιεινά;

Διαβάστε τη συνταγή για τραγανά σπιτικά πατατάκια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ