Survivor: Βρήκαν Superman οι Διάσημοι και επέστρεψαν στις νίκες - Βόλτα με αερόστατο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Βρήκαν Superman οι Διάσημοι και επέστρεψαν στις νίκες - Βόλτα με αερόστατο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις νίκες επέστρεψαν οι Διάσημοι, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και για πρώτη φορά από την ημέρα που αποχώρησε ο Μπο. Απόλαυσαν καλό φαγητό, διαμονή σε ξενοδοχείο και βόλτα με αερόστατο στην ανατολή του ηλίου.

Ανατροπή είχε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με την ομάδα των Διασήμων να επιστρέφει στις νίκες και να βάζει τέλος στο σερί των Μαχητών.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των ηττημένων φάνηκε από την αρχή πως δεν θα ήταν θετικό. Όλα ξεκίνησαν από το φινάλε του τελευταίου επάθλου των Μαχητών, όταν κατά τη διάρκεια του πρωινού οι Γιάννης Σπαλιάρας και Κώστας Αναγνωστόπουλος είχαν μια έντονη λογομαχία, με το μοντέλο να λέει με ύφος στον μισθοφόρο «Βούλωσ' το».

Η συνέχεια δόθηκε στην παραλία, όπου ο Μάριος τα έψαλε στη Σάρα επειδή δεν έπλυνε καλά κατσαρόλα και πιάτα.

Την ίδια ώρα, στο άλλο κομμάτι της παραλίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στο ψάρεμα και κατάφερε να βγάλει έξι ψάρια, τα οποία συνόδεψαν το γεύμα με φακές και ρύζι.

Αγώνισμα με ακόντιο

Η συνέχεια δόθηκε στον στίβο. Οι Διάσημοι, έχοντας καλύτερο παίκτη τον Ντάνο, κατάφεραν να φτάσουν στο 10-7, με τον Αγγελόπουλο να δίνει 5 νίκες, τον Χρανιώτη τρεις και την Βαλαβάνη άλλες δύο. Απογοήτευση ήταν για τους ηττημένους ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος παρουσιάζει πτώση στα τελευταία παιχνίδια, ενώ φανερά εκνευρισμένος ήταν ο μισθοφόρος, ο οποίος κατάφερε να νικήσει μόνο μια φορά τον Αγγελόπουλο.

Η συγκεκριμένη κούρσα μάλιστα... μετέτρεψε τον Αγγελόπουλο και σε Σούπερμαν του Τwitter λόγω του άλματος που έκανε για να μειώσει τη διαφορά που έχτιζε εκείνη την στιγμή ο Αναγνωστόπουλος.

Ο Ντάνος ήταν μάλιστα αυτός που έληξε το παιχνίδι, νικώντας τον Μάριο.

Ταξίδι με αερόστατο

Το έπαθλο είχε ζυμαρικά αλλά και ταξίδι με ιδιωτικό τζετ, διαμονή σε ξενοδοχείο και πτήση με αερόστατο στην ανατολή του ηλίου. Ατραξιόν, το ίσιωμα στα μαλλιά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το... σίδερο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ